Totalt antall sidevisninger

onsdag 18. desember 2013

Handlingslammet !

Ja sånn føler jeg nærmest at jeg er akkurat nå . Jeg har ennå ikke begynt å bake til jul og har igjen å kjøpe 23 julegaver ! Hmmm ! Jeg ville bare vise deg den nydelige lilla telys holderen . Den og en til fikk jeg av min datter for noen år siden. Hun og familien var en stund i Frankrike og der hadde hun kjøpt denne finingen . Den er laget av tynt , tynt glass og den jeg hadde maken , tålte ikke at små lubne barnehender tok særlig tak i den. Men denne ene har jeg altså igjen og den får alltid en godt synlig plass nå i adventstiden.

Det er bare helt utrolig hvor flotte disse Sviblene er ! Denne som vi har på bordet har fått tre blomster på samme løk ... hva !!!

Nei , jeg får se litt på huskelistene mine igjen , kanskje jeg får kjøpt noen flere gaver i dag . Jeg maler det nye gang gulvet vårt skjønner du , det blir så fint , men jeg har så vonde armer at jeg klarer ikke så mye mer . Det føles som at jeg skal stå ansvarlig for hele julen og alt det innebærer , og jeg blir veldig stresset .  Ja , men det blir nok jul i år også , tenker jeg. Da vil jeg bare ønske deg en fin førjulsdag !5 kommentarer:

 1. Ojojoj så mycket julstress det var här inne! Stackars dej, men ta det lugnt, som du själv säger, det blir jul ändå! Jag har heller inte bakat allt, men egentligen räcker det jag bakat men jag vill göra mer! Ska bli spännande att se ditt nya golv! Kramar från Finas mammis

  SvarSlett
 2. Huff, ikke godt å føle så mye julestress. Du har jo vært syk også, pass på deg selv. Kjenner igjen det med å ha hovedansvaret for julen ja, lurer på hva de hadde gjort om jeg plutselig var sengeliggende eller noe og heelt ute. Det er så mye som skal ordnes med, hvert år prioriterer jeg bort litt, i år har jeg gitt blaffen i å sende julekort. Kun ett til min engelske kusine. Så nydelig lysglasset ditt er, og svibler, min favoritt. Nyt alt som er godt med julen og ta vare på deg selv, det er aller viktigst. God klem, Pam

  SvarSlett
 3. NYDELIG TELYSHOLDER
  PASS PÅ HELSA OG PUST MED MAGEN
  SÅ LENGE DU HAR JULEMATEN
  OG GAVENE
  SÅ BLIR DET JUL
  GOD BEDRING
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Jeg foreslår at du skriver opp alt du har planlagt å gjøre på ei liste. Deretter leser du gjennom hele lista, og så stryker du halvparten av punktene. Da blir det så meget bedre. Jula kommer lell, den! (",)

  SvarSlett
 5. Åh, men behöver du baka då? Det finns att köpa vet du! Och julklappar till 23 personer... ja, det var värre det. Måste alla ha julklappar? Räcker det inte med de små??

  Hoppas ni har som vi, knytkalas? Alla tar med sig nån julrätt. I år ska jag ta med två sorters sill, tjocka revbensspjäll och julknutar.

  Fina golv får du i alla fall till jul!

  Sänk axlarna Sidsel. Det är flera dar kvar!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !