Totalt antall sidevisninger

fredag 1. november 2013

Pippitreet vårt .

Noe av det første jeg oppdaget , da vi kom hit  til gården , var dette koselige epletreet her . Akkurat som hos Pippi , tenkte jeg . Du vet...

Jeg tenkte på at det må da være noe koselig man kan gjøre ut av det der.


Her om dagen snakket jeg med damen som vokste opp her på gården og som har bodd her i mange år . Det var en veldig hyggelig dame og praten gikk lett . Hun fortalte meg hva eplesortene heter og vi kom til å snakke om det uthulede epletreet . Pippitreet , sa hun ! Akkurat som jeg kaller det også ! Hun fortalte at før når barnebarna hennes kom på besøk , så hadde hun gjemt noe "rart" inni treet til dem. Aha ! det kan jo vi også gjøre når våre barnebarn kommer på besøk , tenkte jeg. En god ide !


Da vil bare Bea , Lillemann og jeg ønske deg en riktig god helg ! Bamse ville ikke være med på bildet , han sa bare at helg blir det jo uansett . Ja ja , men vi går for en god og avslappende helg . Bortsett fra litt maling da . God helg !

8 kommentarer:

  1. Vi har ju också ett Pippiträd som jag har visat här på bloggen! Visst är det fantastiskt att trots att det är ihåligt kan bli en massa äpplen på det. Min man har sagt varje år att han ska ta ner det men jag protesterar. Så länge det blir äpplen så får det stå kvar!
    Ha en riktigt fin helg du också!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  2. SÅ KOSELI
    TENKER DET BLIR STAS FOR BARNEBARNA
    FINE DAG TI SØTE DEG
    KLEM Eli:))

    SvarSlett
  3. Åååå...et eget Pippitre, i slike trær fins det alltid "Sockerdricka", det vet du... Ønsker deg og dine en finfin fredagkveld og riktig god helg! Tusen takk for alle fine kommentarer på bloggen min, jeg blir så glad hver gang. Du? Jeg har ikke rukket å kikke på et kart hvor den kirken ligger, men skal snart gjøre det, så fort jeg finner frem kartboken her i flyttekaoset hehe...

    SvarSlett
  4. Åååå...et eget Pippitre, i slike trær fins det alltid "Sockerdricka", det vet du... Ønsker deg og dine en finfin fredagkveld og riktig god helg! Tusen takk for alle fine kommentarer på bloggen min, jeg blir så glad hver gang. Du? Jeg har ikke rukket å kikke på et kart hvor den kirken ligger, men skal snart gjøre det, så fort jeg finner frem kartboken her i flyttekaoset hehe...

    SvarSlett
  5. Tänk att ni har ett äkta Pippiträd! Det blir roligt för barnbarnen att hitta saker där, fast egentligen ska det ju vara sockerdricka!

    Ha en fin helg du också!
    Kramar från Eva-Mari

    SvarSlett
  6. Åh et pippitre! Så kjempegøy, tenker barnebarna kommer til å like det! Hadde likt å finne noe i et hult pippitre jeg også, barn(s)lig som jeg er hi hi. Goood helg til smått og stort, klemmer Pam

    SvarSlett
  7. Det kommer barnebarna til å elske! (",)
    God helg til dere også.

    SvarSlett
  8. Tänk, då måste det vara ett riktigt Pippiträd! (och du är Pippilångstrump...!)
    Du kom väl ihåg att skriva upp äppelsorterna, du får göra träskyltar som hänger i träden också. Det var så jag tänkte, men med åldern har jag glömt alla namn utom ett.
    Jag gillar Bea och Lilleman, de är så söta med brett mellan ögonen.
    Tack för din hälsning, du gör mig alltid så glad, ja rent ut sagt får jag ett gapskratt!
    Den lilla julstjärnan tycker jag är söt, annars gillar jag inte den blomman så mycket. Och jag håller med dig om röda julstjärnor!

    Önskar dig en fin helg!
    Kram vännen//Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !