Totalt antall sidevisninger

søndag 11. august 2013

GJESTEROMMET ER KLART FOR FØRSTE GJEST !

Her har det blitt jobbet på spreng med gjesterommet. Her ser du hvordan det så ut før , med umalte vegger , tak og gulv. Nitrist , men et godt utgangs punkt. Den aller første gjesten er min nevø , lille Erik . Aller søteste nevø !

Nå er det klart og han kommer i dag. Det ble som et nytt rom , når man fikk malt tak , vegger og gulv her inne. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Sengen til bestefar er bare helt nydelig synes jeg. Sjekk de nydelige bena da !


Her er den enormt digre og tunge kassen som sto oppe i gangen før. Foreløpig er det ikke mer sengetøy å legge inn i det , da jeg ikke finner igjen kassen med de gammle fine dynetrekkene til fru Wegner. De må jo bare være her et sted !

De små bena på kassen ble kappet av og satt under på høykant i stedet. Ble fint og praktisk !


Her er det redd opp i gammel stil , ingenting fra Ikea kommer inn her !


Jeg bare elsker de gammle blonde overlakene!!! Og når man har strykemaskin , så er det jo ingen sak .

Dette koselige skrin-bordet er fra siste besøk hos Harald. det var visst mange jenter som hadde sånne før i tiden i Sverige. Veldig søtt !


Som du ser så går alle klokkene ulikt . Kanskje jeg skal stille de riktig å sette på til vekking ?? Huff nei....

Se på den nymalte vinduesposten , blondegardinene og de to små oljelampene ... ikke på malings flekken på selve vinduet !


Jooo , Jesus bildet måtte jo opp da !


Den gammle fine døren er som et smykke synes jeg.

Veggene ble malt med fargen Bomull og gulvet tok jeg lyse grått . En gammel fillerye gjør susen ! Ble det bra synes du eller ?? Velkommen !!!

9 kommentarer:

 1. Visst känner man sig välkommen där! Så vackert du har gjort! Det blev som ett helt annat rum! Dörren är som våra, vit spegeldörr. Och skåpet ni ställde på högkant blev ju helt perfekt till förvaring där. Man sover säkert gott i den finbäddade sängen! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. For en forskjell og såå fint det ble!!! Du har god smak, så landlig fredelig og fint det ble. Der sover nok Erik godt. Så fint med klokkene, en veldig fin pynt på det fine lille bordet. Jeg har klokker stilt etter ulike steder i veden, eks england (der min mor er ifra) og Sør Afrika (der min far er ifra). Gleder meg til å følge med videre, dette blir spennende. Du har så mange fine tanker omkring hva du vil med huset og livet på landet. Go' klem Pam

  SvarSlett
 3. Så vackert! Jag kommer på direkten! Att sova i manglade lakan i en så fin säng måste vara så nära himmelriket man kan komma? Lyckliga lille Erik!

  Så smakfullt och fint allt är:)

  Må så gott.
  Kram Eva-Mari

  SvarSlett
 4. Fantastisk flott rom.
  Og DEI fine tekstilane.
  Og den gamle senga !!

  Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Då kommer jag! Men vilken förvandling, det blev så bra! Sängen är så fint bäddad med vackert överlakan och ser så skön ut. Och så bra skåpet blev!
  Jag får titta på första bilden flera gånger och har ändå svårt att förstå att det är samma rum, bra jobbat. Där har ni ett vackert gästrum!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 6. Så fint det blei, skal si dere har jobba godt! Møblene kommer så godt fram i det lyse rommet, her skulle jeg nok trivdes! (",)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med kjempeinnsats. Helt utrolig flott., og så romantisk!!!
  Kos deg med bevø besøk:-)
  Klem fra lille B

  SvarSlett
 8. Åh, for et nydelig gjesterom! Dette skal jeg hente inspirasjon fra når vi skal innrede gjesterommet vårt :) Utrolig sjarmerende blogg du har, nær og ekte, med masse landlig inspirasjon for landlig-interiør-nerder som meg :)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !