Totalt antall sidevisninger

tirsdag 13. august 2013

BIBLIOTEKET FØR OG NÅ !

Så er biblioteket ferdig ! Mangler bare noen stikk kontakter , litt murmaling til pipen og et par ny-gammle dører . Sånn så gulvet ut før !
Gulvet er malt i lys obergine farge , veggene i bomulls hvit farge. Jaaa etter flere lag grunning aller først.Kort veggen har fått ny panel og det er isolert innenfor. Denne gangen ikke med gammle ukeblader , men med skikkelig isolasjon !

Etter en dags tenking og en kvelds jobbing lagde far selv denne bokhyllen . Hmm der var det litt listemaling som gjennsto ja...


Gammle Billy hyller fra Ikea er malt hvite og bygd på helt opp til taket. Det var en del diskusjon rundt dette , om det kunne bli noe bra . Joda jeg synes at det ble fint jeg . Åhh der fikk jeg rett IGJEN !

Da kan siste liste biten males og verktøy ryddes bort. Deilig du ! To rom er ferdige og bare ti står igjen !!! Her skinner sola i dag og det trenger vi jaggu også ! Siste ukes vær med solglimt , høljregn og torden , er jeg lei av ! Synes det begynner mistenkelig å ligne på høst jeg , med kjølige kvelder. Ønsker deg som titter innom en fiiin dag !

6 kommentarer:

 1. Så mycket ni hunnit på så kort tid, ni flyttade ju nyss in! Vilket litet och fint bibliotek, här blir det skönt att sitta och läsa mörka höstkvällar!

  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 2. Jag säger detsamma, så flitiga ni har varit! Helt fantastiskt! Bra jobbat!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. så fint da :) deilig med alt som blir ferdig :) Holder på med gangen vår oppe vi nå, gar sakte fremover :)

  SvarSlett
 4. Dere holder et imponerende tempo i oppussinga, må jeg si. Men så er det sikkert inspirerende å holde på når det blir så bra! (",) Jeg ønsker meg også eget bibliotek, men det er nok noen år fram i tid...

  SvarSlett
 5. Dette ble jo kjempebra! Jeg kjøpte to billy bokhyller med glassdører for noen år siden på finn og malte dem hvite. Ble veldig fornøyd med resultatet, ikke ser de ut som ikeamøbler lengre heller ;-). Har alltid ønsket meg et bibliotek, ser så hyggelig ut med de to gode stolene også. Dere er flinke!! Klemmer Pam

  SvarSlett
 6. Men så ni jobbat och lyckliga ni som har ett bibliotek, så fint det blev! Kanon med hyllor från golv till tak, så klart du hade rätt!
  Och golvet, vilken förvandling!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !