Totalt antall sidevisninger

søndag 12. mai 2013

FLERE VARP ....

Flere varp fikk jeg fredag , på Sverigeturen vår. Ja det ble jo både ny motor , loppiser og masse vin ... selvfølgelig. Rart med det du , en tur over grensen til nabolandet , så får du det meste til halv pris i forhold til i Norge. Her priser vi oss helt ut ! Staten krever og skal ha , det meste.

Dette søte forklet med kors sting broderier fikk jeg med på kjøpet , da jeg kjøpte ....

dette flotte Jesus bildet . Og det for bare 250 kroner ! Hvis jeg hadde kjøpt det her i Norge , så måtte jeg nok gitt tusen kroner for det. Det er helt nydelig ! Hvis jeg skulle bli akutt lutfattig en dag , så kunne jeg jo i verste fall selge mine Jesus bilder , hehe. De begynner jeg å få en del av nå .   Nå sitter jeg her med kaffekoppen og venter på at sola skal titte frem , den har vært litt fraværende de siste dagene, kan du si.  God søndag til deg !

3 kommentarer:

 1. Det har jag missat att du samlar på Jesusbilder! Dom måste du visa! Jaså vi är för billiga här i Sverige!? Ha en fin söndagskväll! Kram från billiga Sverige.

  SvarSlett
 2. Hva du finner altså! Helt imponert :). Ønske deg ei fin uke, regner helt vanvittig her i formiddag...glad syttende mai ikke er før fredag ja :) Pam

  SvarSlett
 3. Så Jesus har blivit hårdvaluta i Norge!?
  Likadant tänker jag när jag köpt något som inte är livsnödvändigt; att jag kan sälja det- dyrt!
  Tavlan och förklädet är fina fynd, åker du ofta på Sverigeturer?

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !