Totalt antall sidevisninger

lørdag 11. mai 2013

BEKKEBLOM ...

Bekkeblom er en av de koseligste blomstene jeg vet om. Den er så lubben og frodig der den står ved bekker og småvann. Denne gammle muggen , fra Porsgrund Porselen , fikk jeg kjøpt i går . Jeg vet ikke akkurat om jeg skal si at jeg digger sånne gammle mugger , eller om det er en sykelig mani !!! Jeg elsker sånne gammle , fine mugger !


Nydelige blomster , hva ?

I dag har jeg fått en skikkelig vårforkjølelse . Noe herk  altså ! MEN , alt som går over igjen ... er helt greit !
Her i spisestuen , ser du et utvalg av de gammle , fine muggene . De er koselige , ikke sant ?!! Mamma serverte alltid kakao i en lignende mugge , da vi var små. Kanskje det har noe med det å gjøre ... gode minner fra barndommen . Du , da vil jeg bare ønske deg en fin lørdagskveld ! Ha det godt så lenge !

6 kommentarer:

 1. Så fina muggar och blomman passar ju precis i den. Ja nog är det minnen som gör att man vill ha en sak. Du får krya på dej från förkylningen och ha en fin lördagskväll! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Nydelege blomster, og så flott dei er komne !!
  Og herlege mugger, desse kan du vere stolt av.

  Ynskjer deg ei fin helg vidare.

  SvarSlett
 3. Tack Sidsel för dina ord hos mig idag, det blev uppskattat. Och det blev en fin dag med många samtal och minnen.

  Bekkeblom låter så mycket vackrare än namnet på svenska, ....nu har jag glömt det förstås.
  Det var en lång rad med kannor/mugger, något ska vi väl samla på så varför inte? Det gör jag också eller samla och samla, de liksom bara kommer över mig! Och så kommer de till nytta med lite blommor i! Serverar du choklad i dem också?

  Önskar dig en fortsatt fin helg!
  Varma kramar
  Cia

  SvarSlett
 4. For noen nydelige blomster! Lurer på hva de heter på svensk... Aner ikke, tror faktisk ikke jeg har sett dem før.. men herlige er de! Ha en fin kveld. Kramis fra flyverten som nettopp har sluttet å streike...:-))

  SvarSlett
 5. Nei man ikke få nok av gamle mugger og slett ikke slike søte som den du viser her :-) Javisst var jeg heldig med kurven idag, bare kroner 50 betalte jeg, så det var et kupp :-)

  Ønsker deg en fin søndag :-)

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 6. Det var en fin bukett, här kallar vi blomman något så konstigt som kabbeleka. Du har en fantastisk samling små kannor, perfekta för buketter.
  Må gott och kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !