Totalt antall sidevisninger

tirsdag 23. april 2013

Gammle kjøkkenredskaper ...

Gammle kjøkkenredskaper er så koselige synes jeg. Denne vesle blå trakten , reddet vi fra den sikkre søppeldyngedøden ! Det er forferdelig alt hva vi kaster i dette landet vårt . Til tross for at gjenbruk har blitt veldig populært siste årene , blir det kastet alt for mye.  Jeg tenker med gru på den gjenbruks butikken på søppelfyllingen , her i nær området , som nylig har blitt lagt ned. Nå blir alle tingene bare stuket ned i containerene i stedet for å komme til nytte og glede for andre.

Sånn sett er jo Finn.no fin da , men det er jo bare en bitteliten del av hva vi vil kvitte oss med som blir gitt bort der. Mange er ikke data kyndige nok til å legge ut bilder av ting de vil gi bort på nettet og mange gir blaffen ... lettere å bare kaste. Synd og skam synes jeg . Det er mange unge og  småbarns familier for eksempel som trenger  tingene som bare blir kastet. Og hva med miljøet , sier jeg bare !!! Jaja du , det var dagens moral preken hehe. Her skinner sola fra en skifri himmel , så det er best å komme seg ut og bare nyte ! Da vil jeg bare ønske deg en deilig dag , og håper at sola skinner på deg også !

7 kommentarer:

 1. Fine ting du har funne !
  Skikkeleg flott med blå sil !
  Ja, det er rart ikkje folk tek vare på gamle ting.
  Eg likar iallfall godt slike ting.

  SvarSlett
 2. Jag älskar sådana gamla saker också! Håller med dej om att folk slänger alldeles för mycket! En sådan där tratt har jag också! Och vilket fint kakel du har i ditt kök! Så fint mönster i blått! Ha en fin tisdagskväll och tack för den fina kommentaren hos mej!! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. En mycket bra "predikan" tycker jag !
  -Hur kan dom ta bort möjligheten för folk att återvinna ??? Tycker att det ligger i tiden att återvinning och kretslopptänkandet ska öka istället !
  -Dina emaljerade trattar är verkligen så fina ♥
  Ha en fin vårvecka och sköt om dej !
  Kram Anneli

  SvarSlett
 4. Åååå...du finner alltid så mange koselige ting, du. Flink er du rett og slett. Kramis

  SvarSlett
 5. Elsker gamle emaljeredskaper, så morro når man finner noe! Helt enig med deg i at det kastes så altfor mye. Har inntrykk av at det er mange som rett og slett ikke gidder ta seg bryet med å legge det ut på finn men kjører det rett på fyllinga. Eier en skjønn gammel skivseng som jeg fikk av en venninne. Hun hadde fått en masse nydelige gamle møbler av et ektepar som hadde tenkt å kjøre altsammen rett på søpla. Gamle bondemøbler fra 1800 tallet. Fin kveld til dere på Øvre Holt, Pam

  SvarSlett
 6. Hei på deg;)
  Tusen takk for herlige kommentarer hos meg, vi koser oss masse alle sammen;););)
  Hihi så enig med deg om dagens moralpreken, alt for mye blir kastet!
  Herlige kjøkkensaker du viser, jeg samler på mye det samme og det er jo bare så fint!
  Ønsker deg en flott ettermiddag/kveld!
  Gode klemmer fra oss;)

  SvarSlett
 7. Helt rätt! Här får man inte ta från soptippen men det struntar jag i om jag ser något intressant. Ja, om det ligger inom räckhåll. En gång såg jag en antik järnsäng med mässingdetaljer och porslinshjul, den låg längst ner i en enorm skrotcontainer så den gick inte att få upp. Helst hade jag sluppit se eländet!
  Dina köksredskap gillar jag, dem kan man lita på till skillnad mot plast som välter omkull för minsta lilla.
  Vackert också med blått!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !