Totalt antall sidevisninger

onsdag 9. januar 2013

KLOKE ORD !

Denne wallstickersen fikk jeg til jul av Tonje , og jeg synes at den er så fin !  Det er så sant det som står skrevet. Det man føler i hjertet , er det som virkelig betyr noe her i livet. Men ... kan det være både på  godt og vondt ??!?

( Jada jeg ser det nå, at jeg har klart å sette ordene på litt skjevt.)
Dette var en liten synstest for de over førti ! Ønsker deg en fiiin dag !

5 kommentarer:

 1. Hi,hi, vid stigande ålder gäller det att från kväll till kväll komma ihåg vad det står på väggen, då slipper man läsa!

  Sov gott och en kram
  Cia

  SvarSlett
 2. Såg ditt inlägg på Evalevabo, så kan inte låta bli att informera hon varit riktigt taskig (nätmobbat) andra bloggare. Läs inlägget med 341 kommenterar (!) om evalevabo på bloggen House of Philia. Hon verkar fortsätta fastän det har blivit en bloggstorm. Bara för din info och för att skydda dig.

  SvarSlett
 3. Å herlighet , jeg leste den bloggen nå. Det står ikke hvem mobberen er , men noe så sykt da ! At det går ann ! God kveld til deg !

  SvarSlett
 4. Jo, om du läser kommentarerna så framgår det att det är Eva. Eva hade nämligen även gjort ett inlägg med länk till sin blogg på bloggen Att vara någons fru. På så sätt kunde de jämföra ip-adresser och kom fram till att det var evalevabo. Det finns liksom ingen tvekan om att det är Eva. Och det är lite läskigt då hon verkar vara något av en stalker. Och ännu mer skrämmande är att eva nu försöker låtsas som om att det är hon själv som blivit drabbad.
  Trevlig kväll på dig också :-)

  SvarSlett
 5. Verkligen vackra ord. Ha det så bra i vintermörkret! Här har vi fått tillbaks minusgrader och i morgon väntar vi mer snö! Kram/Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !