Totalt antall sidevisninger

tirsdag 8. januar 2013

Granateple ... fullt av antioksydanter !

Jeg prøver å gjenninnføre mitt gode og sunne kosthold.Granateple og fersk ananas til kaffen er godt !

Jeg hadde et sundt og godt kosthold før ... før jeg traff Jan. Det er ikke så  lett med en mann som aller helst bare spiser kjøtt morgen , middag og kveld , synes jeg. Da jeg ble kjent med han , så tenkte jeg ... fysj for et elendig kosthold ! Det var mest skikkelige FEITE hamburgere og pizza. Også var det EN ting han ikke likte , og det var fisk. Nå har dette forandret seg heldigvis ! Men altså nå går vi for den sunnere livstil ! Det er jo så mye som er både sundt og godt . Prøver du å gjøre noen forbedringer i det nye året ?

4 kommentarer:

 1. Problemet her er vel kanskje at vi er altfor glade i ALT! Spiser gjerne fisk i alle fasonger, frukt, grønt,kjøtt..men også sjokolade og nystekte boller... Og så har vi vinen da...og alle deilige drinker! Ingen vits å ha nyttårsfortsett her...ga opp for flere år siden...hehe... Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Utrolig vakkert bilde av Granateple!! Nå vet jeg at her kan det ikke bli mye søtsaker når du kommer på besøk!!

  SvarSlett
 3. Sikkert et veldig tullete spørsmål er jeg redd...men hvordan er beste måten å spise og eller tilberede granateple? Man bruker frøene bare?
  Mannen og jeg har bestemt oss for å bedre kostholdet, blir å spise mer faktisk og få opp igjen forbrenningen. Vi er begge så fæle til å glemme å spise...morgen til middagstider på ei skive bare...ikke sunt i lengden huff. Pam

  SvarSlett
 4. Mera ost! Nej, jag skämtar. Jag för söker att inte ta jobbet på alltför stort allvar, att inte lägga ner all tid och tankeverksamhet över det, att någon gång få känna mig nöjd...!
  Fisk äter jag gärna liksom grönt och frukt.

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !