Totalt antall sidevisninger

onsdag 5. desember 2012

Vintergleder !??!!

Hva er gleden ved denne tiden på året ? Er det sprengkulden ? Vi hadde 18 kuldegrader i natt ! Er det DEN meldingen som måtte komme ? Sønnen og venninnen som sto ute og frøys, da bilen hadde stoppet og ikke fikk start igjen. To forfrosne sjeler fikk hjelp av min snille bilmekanikermann. Er det feber og faenskap ?
NEI !
Gleden er at Marcusen min er 22 år i dag !!
Han skal feires med god middag og skjokolade yndlingskake i dag , så da er det bare å prøve å komme seg på bena og sette i gang . Ønsker deg en fin dag og håper at det ikke er så kaldt hos deg.

6 kommentarer:

 1. Så koselig bilde! Men 18 grader minus hørtes VELDIG kaldt ut da... Brrr! Heldige dere er som har noe å feire. Kos dere inne i varmen. Hurra hurra hurra!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen hos deg.
  Hald dokke inne i kulden, her er 7 minus, og trekken frå sjøen gjer at det er KALDT !!! så kor det må vere hos deg kan eg berre ane...

  Ha ei fin bursdagsfeiring !

  SvarSlett
 3. Grattis till din son på födelsedagen! Här har vi sådär -5 grader i dag men massor med snö. Vi har varken fått post eller tidning idag! Kram från Finas mammis

  SvarSlett
 4. Hoppas det blev en bra födelsedag och hoppas du mår bättre. Vi har haft lika kallt här, nu är det mildare, men då snöar det mycket istället.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Grattis i efterskott till jubilaren!
  Vi har också haft riktigt kallt, -23 häromdagen. Men nu har vi bara -8 :)

  Ja, betongfatet jag visade är hemgjort.

  Ha d gott!
  Kram Hanna

  SvarSlett
 6. Hej. Monika här- från Mina fingrars verk. Kul att du hittade till min blogg.
  Jag undrar vilka snören du vill ha hjälp med? Är det snörena att knyta upp tramporna med eller att göra uppknytningen av skaften med.? eller menar du varpen?
  Hör gärna av dig igen så ska vi se om jag kan hjälpa till med nåt.
  Hälsningar Monika.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !