Totalt antall sidevisninger

mandag 22. oktober 2012

En deilig weekend i Kungelv .

Åhh nå skulle jeg ønske at det kom en å hentet meg med på tur til Sverige for helgen . Et deilig hotell og helst med skikkelige lommepenger i tilegg , fablet jeg i telefonen til en venninne torsdag kveld. Jaa bare du ønsker deg det sterkt nok ... så skjer det , sa hun. Ja jøss ... tenkte jeg.

Vi hadde ikke mer enn lagt på røret , så ringte mobilen min. Ja , det var denne badstuen du har til salgs , sa mannen. Badstuen hadde jeg prøvd å selge i over et år , men nå plutselig , så var den solgt. ( Jeg kan desverre ikke ta badstue pga en idiotisk arm.)
Ja så delte jeg pengene med far da ( er man gift så  må man ta konsekvensene hihi ) og neste dag reiste vi på måfå til Sverige. Ja så ble det Kungelv og Fars hatt igjen da , men der er det alltid koselig .

Med vindmøllene , deilig mat , brolagte små gater , koselige gamle trehus ,deilig badekar  og koselige hånd i hånd shoppingturer så var det et deilig lite pusterom i  hverdagen. Jeg tenkte at vi skulle ta en liten tur innom en koselig butikk med franske antikviteter  der borte og fant frem adressen på nettet. Akkurat det ble en skuffelse , da det visst bare var en nett butikk fra en gammel blokk. Noen ganger er det ikke så mye som skal til for å føle litt mer spenning i hverdagen.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Så kul att Du tittade in hos mig...så jag hittade hit. Kungälv är en mysig stad, fast det var väldigt längesen jag var där. Åkt igenom har gjort, senast häromdagen men inte promenerat på kullerstensgatorna. Dom har en kexfabrik, Göteborgskex, där man brukar kunna handla kex billigt.
  Visst har jag haft Leonberger, två stycken Maja och Julius. En ljuvlig hund, som är min absoluta favoritras. Jag saknar mina stora, snälla, vackra hundar otroligt mycket. Nu har jag tre engelska cockrar, jättehärliga! dom också, men Leonbergern var något alldeles speciellt.

  Ha det gott!!
  //lisamaja

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !