Totalt antall sidevisninger

tirsdag 8. mai 2012

Tiggerfant !

Kule ... hva ?
Ja jeg har begynt å tigge også nå . Tipper at barna mine blir kjempestolte når de ser det  hehe. Joda ...jeg måtte en tur ned til Revetal i dag tidlig, og der sto det en traktorsak med henger . I det jeg kjører forbi ser jeg at det ligger en flott striesekk bak på hengeren. Hmm den så fin ut, tenkte jeg . Jeg handlet på butikken og reiste hjemover . Diskuterte med meg selv , å den var fin ..hadde vært fin å lage ting av . Nei jeg kan ikke spørre om å få den , det går ikke ann altså. Jeg snudde bilen og kjørte ned igjen . Jeg fikk vinket de to karene bort til meg og spurte hvor de var kjøpt . Neeei det visste de ikke. Så hører jeg bare plutselig at Sidsel spør om de kanskje hadde en til overs . ( Er det mulig ...) Joda jeg var så heldig at jeg fikk to sånne fine strisekker av karene. Lykkelig kjørte jeg hjem igjen . Nå er det store spørsmålet hva jeg skal bruke de til , hva kan jeg lage når jeg kanskje en gang blir bedre i armene mine. Tenkte på trekk til slagbenken , men tror det kan bli for kraftig og at det vil kræsje litt i stil. Er det noen som har ideer ? ( tror ikke det blir puter altså , jeg hater hjemmesydde puter .)

3 kommentarer:

 1. Ja det var jo en ide å sy til slagbenken, men blir ikke det litt grovt? De sekkene er vel ikke akkurat "rumpevennlige"? Puter til å ha ute kanskje? "Arbeidsputer" til sliten gartnere og gravere! Fin blogg har dette blitt, passe søt!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Torill . Ja jeg tror at jeg må finne noe finere stoff til slagbenken , det blir for grovt.Jaja men det er sikkert tusen ting jeg kan bruke striesekkene til, må bare tenke litt her.Kanskje til noe ute på verandaen ja...hmm. Kom på kaffe snart da Torill ! Jeg er sykemeldt og bare tusler rundt her. Klem

  SvarSlett
 3. Vilket fynd och så modig du var som frågade! Min första tanke var förstås kuddar...men varför inte till sittdyna ute eller stoppa ner någon plasthink med någon stor växt.
  Spännande att se vad det blir!
  Kram /Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !