Totalt antall sidevisninger

torsdag 8. oktober 2015

SOLA !

Tidlig i morges tittet jammen meg sola inn , åhh så deilig det er hver gang man ser sola !!! Alt blir liksom så vakkert , lyst , lett og fint !

Gleden over sola , klarte ikke en gang å knekke humøret over den forbannede internetten , som ikke virket før i dag . Hahaa 4G liksom , skam deg ICE , vi har nesten ikke internett om dagen en gang ! Åff jeg får la være å tenke på det , jeg blir bare rasende .

Ja , det var sola ja ! Lyser fint opp ja .

Bildet er tatt fra verandaen i andre etasje , bra utsikt der !!!

Nydelige farger !

Denne nydelige Rosebuketten fikk jeg av lillesøster , her om dagen . Så moro å få blomster , det skjer alt for sjelden Jan !!! ( hihii)

Utrolig nydelige , de ser nesten litt ut som på gammle bilder , glamorøse og vakkre !


Da vil jeg bare ønske deg en fin dag , håper at du har sol der du er ! Her er den borte igjen , det gjelder å passe på :)

4 kommentarer:

  1. Så skönt att du fick lite solsken på dig! Här har varit strålande väder i flera dar, dock inte idag. Än ingen frost men det har varit nära.
    Underbara rosor, vilken vacker färg. Tänk att du har en syster, det har jag alltid velat ha... bror min får ursäkta:)

    Höstkramar från Eva-Mari

    SvarSlett
  2. Här har vi haft ett underbart höstväder! Nästan inget regn på flera veckor och höga temperaturer. Det vackra vädret håller i sig fortfarande men nu är det kyliga nätter och bara knappa tio grader på dagarna, men ingen frost! Nu har jag en massa päron att ta hand om innan kråkorna hackar söner dem!
    Så underbart vackra rosor! Visst blir man glad!
    Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  3. Icenet ja...grrr! Her har vi strevd og slitt med internet og ekstra antenne utenfor huset og heeelt håpløst nett. Dekningskartet sier at jeg må stå utenfor huset og likevel er det ikke sikkert jeg får inn noe. Kommer aldri igjennom på kundetelefonen, sist satt mannen tre timer (!) I telefonkø før han gav opp! Byttet til telenor nå nylig, og PANG plustelig hadde vi godt fungerende 4G på minuttet!!! Nydelige bilder av solgløtt hos deg. Bare grått her og regn, men jammen skal jeg nyte neste gang den titter fram. Herlige sola! Klemmer, Pam

    SvarSlett
  4. Oj, det var en fin bukett, har du fyllt år? Verkligen härligt med lillasyster, jag saknar min så oerhört. Hm, läser Jan bloggen??? I så fall blir det nog en rosbukett framöver.
    Solen längtar jag också efter, så mycket går lättare när den är med!
    Internet krånglar sällan här men däremot elektriciteten, idag var det strömavbrott flera timmar. Och tänk det mesta stannar utan den, det finns inte ens vatten!
    Vi har likadana skåp!

    Kramar /Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !