Totalt antall sidevisninger

lørdag 9. november 2013

Judas !

Judas , burde han egentlig hete !Alfred , heter han . Svikeren Alfred !

Her ser du Alfred ligger innerst på sofaen , bak Nils . De storkoser seg på det stygge pleddet til far og nyter vedfyren .

Se her da ! Det er jo maksimal nytelse hos Alfred ! Skamme seg skulle han egentlig ! Han ble kjørt hjem hit for to dager siden av en hyggelig dame , som bor i nærheten av der vi bodde før .

Så fort han kommer ut , så leter han seg opp til de igjen. Dette har blitt et problem for   meg . Hun sier at han kan være hos dem , og det er jo hyggelig  ,men jeg vil jo ha Alfred her hos oss. Påkjørt kan han jo også bli , når han flyr rundt på den måten. Han er kastrert og får litt ekstra god mat her , men det hjelper ikke.Jeg har prøvd å prege han på dette nye stedet , ved å holde han inne , men neei . Har du et godt råd til meg ? Hva skal jeg gjør for at slasken skal holde seg her ? Har du et godt tips ?  God lørdag til deg !

5 kommentarer:

 1. Jeg kan dessverre ingenting om katter, men håper du får et godt tips. Det er jo ikke så artig at katta ikke vil være hjemme, og enda kjedeligere om den skulle bli påkjørt.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Det ser da ut som Alfred koser seg hjemme også. Det tar vel litt mere tid for han å forstå hvor han bor nå. Men off han må ikke bli påkjørt,

  Den skrekken har eg her også.

  Epletyven din var nydelig.
  Og eplekorg\lysestaken under også.

  Vil bare ønske deg ein fin høst, Klem,

  Og lese mere i bloggen din her trives eg på besøk ;-)

  Fyrer også med ved, blomstene liker heller ikkje varmepumper.

  SvarSlett
 4. Er det ikke rart hvordan noen katter er mer stedbundne enn andre, enda de har det såå godt?! Minner meg om en pusefrue vi hadde, Biddy. Vi holdt på å hente henne i månedsvis mens datteren hennes bare ble hos oss. En stor stygg vei måtte hun over også, for å komme til sitt gamle hjem. Heldigvis gikk den sta damen med på flyttingen tilslutt, men jammen tok det nesten ett år før hun slo seg til ro. Lykke til med den lille vandreren. Klemmer Pam

  SvarSlett
 5. Visst är det tråkigt att han inte vill vara på det nya stället, men han längtar väl hem! Du får ge honom lite extra gott så han stannar! Annars bör ju hon som tar hand om honom där ni bodde inte ge honom mat, så han förstår att han har det bättre hos er!
  Jag har undrat så vart dina katter tog vägen, du skrev ju tidigare att de var borta.
  Hoppas att han stannar nu när det blivit kallare och han fattar att det är bättre hos er.
  Ha en fin kväll! Kram/Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !