Totalt antall sidevisninger

søndag 13. oktober 2013

Gammelt design !

Er det fineste jeg vet ! I stuen i andre etasje er det høyt under taket som ellers i huset vårt , åhh det er det fiineste jeg vet !!!

Der inne henger denne vakkre , gammle taklampen .  Den er helt nydelig synes jeg , og skal selvfølgelig få lov til å pryde stuen .

Jeg synes at de virkelig kunne det med flott design i gammle dager . Ikke som i dag hvor nesten alt er i et veldig kaldt design og farger . Jeg elsker det gammle  !

Se bare på det flotte listverket rundt veranda døren ut fra stuen i andre etasje , så nydelig !

Nå om dagen er vi velsignet med nydelig høstvær . Det er så deilig ute når sola skinner og det er litt tørr luft . Her ser du en tosk med navn Gregor , som sitter godt plantet oppå utebordet ! Du snakker !!! Ja da vil jeg bare ønske deg en deilig søndag og jeg håper at du har like fint vær hos deg !

8 kommentarer:

 1. Lampan är jättefin, att den var vit med små blommor var vackert. Fin vovve också.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. oj,,,,, den lampan e ju superfin :)
  å missa nu inte...

  BLOGGPARTYT fortsätter..

  massor med fint att se.
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvarSlett
 3. Håller med dej om att lampan är så vacker, de kunde göra saker förr i tiden, helt annat än Ikea. Så fint vovven sitter där i solen. Vi har också så underbara soliga dagar här! Ha en fin söndagskväll! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Litt av en skatt, så flott at den har fått henge gjennom tidene. (",)

  SvarSlett
 5. Den lampen var virkelig nydelig! Forstår godt at du er glad i den, enda godt den er bevart og ikke fjernet til fordel for en eller annen mer moderne en oppigjennom årene. Søt Gregor, kanskje han trodde det var en pidestal...sånn at han kunne skue utover eiendommen :-)? Klem Pam

  SvarSlett
 6. Jättesöt taklampa och jättesöt Gregor! Är han din???

  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 7. Ja, virkelig. En helt nydelig og vakker taklampe. Og den gjør seg ekstra bra når det er høyt under taket. Heldiggriser! Kramar

  SvarSlett
 8. Så fin han är Gregor, så klart han ska få sitta på bordet så att han ser långt! (undrar vad tosk är...)
  Och lampan! Så otrolig fin!
  Så ni har högt i tak, det har jag också i huset. Och jag håller med dig om att det gamla är vackrare, även detaljer som lister gjordes med omsorg. Det är härligt att Eplegården har fått någon som uppskattar det!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !