Totalt antall sidevisninger

mandag 5. august 2013

SÅ DEILIG ....

Så deilig å våkne opp til sol og sommer ! Ser du sola skinner på soveroms døren ?! Det gir en god start på dagen.

Det er to dører inn til soverommet vårt , og heldigvis er det to gammle og vakkre dører. Den lille døren til høyre er en kott dør . Der er det meningen at man kan henge inn klær , noe jeg ikke kommer til å gjøre for det er helt inntil pipen i huset. Brannfarlig , spør du meg.

Dette er vel skikkelig seksti talls vel ? Litt usikker på hva vi skal gjøre med de skapene. Kanskje jeg gir blaffen i de og bare maler de hvite.Her ser du en flik av den gammle overmalte tapeten. Ikke direkte fint nei ????  Vinduet er så dårlig at det bør desverre byttes ut , det er pill råttent . Nok å tenke på du . Og sånn går no dagan !  I dag skal jeg bake litt for pappa er åttifem år i dag , så det blir feiring i kveld. Noe han sier at han aldri vil ha , men alle vi fem barna kommer alikevel ! Heehee. Da vil jeg bare ønske nye følgere velkommen til bloggen min , jeg synes at det er kjempe hyggelig !!! Fiiin mandag til dere alle sammen !

4 kommentarer:

 1. Hei på deg;)
  Gratulerer med dagen til han far;)
  Du har bare fått deg ett så supert hus, du hører nok sukkene mine helt hjem...;)
  Fine dagen til deg;)
  Klem Silje Marie

  SvarSlett
 2. Ny fin header! Herregud for et fint hus dere fant! Så kul å se på de fantastiske bildene i de siste inleggene dine. For en jobb dere har foran dere, men jeg er sikker på at det vil bli så fint så fint. Du, den balkongen hadde jeg gjerne stått på og nytt en drink. For en utsikt! Er i Sandeford idag, har nettopp vært på konditori Halvorsen (der jeg har et stambord..) og drukket kaffe, spist wienerbrød og skravlet med ett par kollegaer som bor her. Skal snart ut og flakse til Stavanger, København og så venter puten i Kristiansand sent i kveld. Ha en fin dag i solskinnet! Kramis

  SvarSlett
 3. Visst är det härligt när solen tittar in i sovrummet på morgonen, så har vi det också! Det är det första jag kollar när jag slår upp mina blå, om solen skiner! Ha en bra dag och ett mysigt födelsedagskalas! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Jag är säker på att din far blev glad över uppvaktningen på födelsedagen!

  Är hela karmen till fönstret ruttet? Eller är det bara en del av fönsterbågen så kan den bytas ut. Du vet det är nästan alltid så bra och tättvuxet virke i gamla fönster.

  De gamla spegeldörrarna är så vackra, vi har exakt samma modell. Och samma sol lyser in på morgonen, fantastiskt eller hur!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !