Totalt antall sidevisninger

tirsdag 20. august 2013

EN ERTEKROK !

Gåsungen vår , eller Ungen som vi kaller ham , har forandret oppførsel totalt etter at han ble alene. Han varsler når noen kommer og er så nærme oss han kan. Da jeg hang opp klesvasken , tok han som vanlig et plagg fra tøybunken. Han tok den i nebbet og vandret av gårde med den. På bildet ser du hvordan han triumferer med den hvite sokken ved siden av seg.

Så tok han sokken og duppet den i vann , hele sokken . Helt ned i vannet med sokken og opp igjen , ned igjen , opp igjen ... sånn holdt han på . Det så ut som at han sto å vasket sokken i baljen sin. Det så utrolig komisk ut , men selvfølgelig , da jeg hadde hentet foto apparatet ... så stoppet han med det. Han har en stor personlighet , Ungen !

Ennå er det noen blomster som er fine , men en del har også sagt takk for seg. Må vel finne noen nye høst blomster , tenker jeg.

Det begynner å bli skummelt å ligge i hengekøyen nå kan du tro. Se på alle eplene som henger over !!!  Men det er helt utrolig deilig å bare sveve der under de vakkre epletrærne.        Da vil jeg bare ønske deg en fortsatt fin kveld !

5 kommentarer:

 1. Så søt liten "unge" dere har. Kan tenke meg han er morsom. ;)
  Har lest meg litt nedover her i dag og må si dere får det flott hjemme hos dere. Så mange fine rom!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Jag skulle också gärna ligga i en hängmatta under äppelträden, så härligt!
  Vilken rolig gås, en tvättgås?

  Njut i ditt paradis!
  Kram från Eva-Mari

  SvarSlett
 3. Vilken busig gåsunge!! Tänk om du hade hunnit få det på film när han tvättade socken! Nu anar jag höst i luften, plommonen här börjar mogna. Ha det så bra/Finas mammis

  SvarSlett
 4. En gås som vasker klær!? Så behendig! Send ham umiddelbart til Bergen;-) Ønsker deg fine stunder i hengekøyen. Kram

  SvarSlett
 5. Men jag skulle vilja sett en film där gåsungen "tvättade" sockan, vilken rolig en!
  En äldre dam jag känner hänger uppspända paraplyn i sina äppelträd, och nästan alla äpplen landar mjukt i paraplyerna. Smart uppfinning eller hur? De som passerar funderar varför hon har så många paraplyer hängandes i träden! Kanske din hängmatta blir en bra äppelfångare.

  Ha det gott på Eplegården!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !