Totalt antall sidevisninger

onsdag 15. mai 2013

TENKE KOFFERT OG EN KASTRAKSJON !

Her ser du bilde av lille Leopold g Beamor.

Vi lar mor og barn være mest mulig i fred , da jeg er livredd for at hun vil avvise ham , men jeg synes det var veldig greit å vite hva slags kjønn det er . Joda det er en liten gutt . Bare to dager gammel og stakkars liten , han hadde fått to skaumenn allerede.

I dag tok vi Bamse inn i bilen og føyk av gårde til veterinær med ham.Pappaen altså . Der fikk han narkose og dyrlegen kastrerte han bak i bilen ... med en diiiiger tang !!! Jeg har jo sett hunder og katter blitt kastrert , ved en liten operasjon , for å kutte sædstrengen. På sauer er det jo mye enklere da . De bruker bare en stor og spesiell tang som de klemmer over strengen med , to steder, uten at det blir hull i huden . Så flott ! Da slipper man jo infeksjonsfaren. Helt supert det der !


15. Mai og iskaldt med maaaasse regn , ja far har ikke kastet lua ennå ... hihi. Inne fyrer vi i ovnen nå og skal kose oss med litt rødvin.

Jo så var det kofferten da . Litt dårlige bilder her i dag ! Kan vel kanskje ha noe med at det nesten ikke er dekning på telefonen her om dagen ! Hehe he :)

Jo altså ... denne gammle , fine Amerika kofferten her , den fikk jeg grrratis på Finn.no .  Jeg synes den er kjempefin ! Som du ser  så har jeg begynt å pakke lekene til gullguttene oppi her . Ja , vi har solgt gården vår nå , så her må det pakkes i rasende fart.  Jeg som ga bort alt Jan hadde av fæle møbler , jeg hadde kastet alt jeg hadde noen år før og kjøpt alt nytt .... ja nå har vi altså vannvittig mye saker og ting her igjen. Det blir litt av en jobb , kan du si.  Da vil jeg bare ønske deg en god kveld ! God kveld !

10 kommentarer:

  1. Ska ni flytta, då kommer det bli mycket för er ett tag nu. Man har ju så mycket som ska packas. Underbart söta lamm.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett
  2. hvor skal dere flytte da? det var litt av en koffert, kjempefin :)

    SvarSlett
  3. Hjälp, så söt! :)

    Ja, tänk vad mycket man samlar på sig i sitt hem. Mycket att gå igenom. Lycka till med packning och flytt och så hoppas jag att sol och värme snart når upp till er.♥

    Kram Lotta

    SvarSlett
  4. Oj ska ni flytta och sälja alla djuren och vart? Blir ju riktigt nyfiken! Det får du ta och berätta vidare om! Skönt att han fick narkos när han kastrerades. Här i Sverige har det diskuterats mycket om smågrisar som man gör det på i vaket tillstånd! Hoppas ni får värme ni också, här har vi soligt och 18 grader, fast blåsigt som vanligt. Jag ska ut nu och plantera om mina lobelior och sedan rensa ogräs! Ha det så bra! Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  5. Vilken gulleplutt ! Så fin ! ;)
    Koffertar gillar jag, superbra förvaring. Jag hoppas verkligen det dröjer med flytt...huuu vilket jobb med alla saker man har samlat på sig...
    Må så gott & njut av våren !
    Kram Anki

    SvarSlett
  6. Då ska jag inte klaga när det gäller jobb, att packa för en flytt är inte gjort i första taget. Kofferten är super, begriper inte att den var gratis!
    Men vart flyttar ni? Kommer ni att ta med djuren? Och Bamse som är nyskastrerad, skönt att det finns narkos. Det skulle jag vilja ha när jag är hos tandläkaren, då skulle det även gå bra med behandling bak i bilen...
    Lille leopold, så söt liten bagge han är, skönt att Bea tar hand om honom också!
    Så ni har haft dåligt väder, här har det varit sol men blåst. Ja det är en spira där på locket och trädet är en lönn med väldigt röda blad, men jag tror inte det är en riktig blodlönn.

    Ha det gott!

    Varm kram
    Cia

    SvarSlett
  7. Gratulerer masse med dagen, vennen! Håper dere får en flott 17.-maifeiring,,,, Hæ? Har dere solgt gården? Men? Hvor skal dere flytte da? Stor klem fra Bergen. PS. Mor og barn er helt nyyyyyddeliiige!;-)

    SvarSlett
  8. Så gulliga får.:-) Kram

    SvarSlett
  9. Så skjønn en liten herremann! Savner ulldottene jeg også, men ikke knaselyden tangen lager.. *au*

    Fine kofferten sin, og takk for glimtene fra nasjonaldagen vår :)

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !