Totalt antall sidevisninger

onsdag 10. april 2013

URTER ...

Italiensk Oregano , var det vi fikk av lille søster i går. Eller det var vel egentlig gubben som fikk den i går på sin 52. fødselsdag. Denne koselige , frodige urten , smakte fortreffelig på den hjemmelagede pizzaen ! Se så lubben og fin den er !

Denne koselige gammle striesekken , er egentlig en ny type selv vanningspotte , fra mester Grønn. Helt genialt ! Man heller bare på 6 dl vann , så tar planten selv til seg det den trenger. Helt supert ! Da vil jeg bare ønske deg en god onsdag og håpe at sola skinner fint hos deg også !

5 kommentarer:

 1. Du får hälsa din gubbe grattis i efterskott på födelsedagen, han är ju rena ungdomen, gubben din. Ja va fin kryddväxt, jättegott med hemlagad pizza. Här är det lite mer moln idag!
  Ha en fin dag! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Gratulere med både urt og sjølvatningspotte.
  Så lurt ! (rima...)

  Ynskjer deg ein fin onsdag !

  SvarSlett
 3. Åh, jag kan känna dom härliga kryddofterna ända hit till Sverige-Västerbotten-Skellefteå-Vallen !! ;)
  -Vilken snygg och smart själv-vattnande kruka du har ! -Undrar om dom finns att köpa här också ?
  Ha det gott och sköt om dej !
  Kram Anneli ♥

  SvarSlett
 4. Örter tycker jag också om att odla. När vi är ute och åker bil har jag en vattenbehållare till hunden med samma princip, men den där är mycket snyggare!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 5. Så fin striesekk til urter da! Er så herlig med urter, vi har nesten alltid noen i kjøkkenvinduet, i Eva Solo sine selvvanningspotter. Ha en riktig så fin torsdag og hils mannen din og si gratulerer med vel overstått! Kramis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !