Totalt antall sidevisninger

mandag 29. april 2013

NY FIN UKE LIGGER FORAN OSS ...

Ny fin uke ligger foran oss , velger jeg å tro. Helgen var så koselig med barnebarna våre og den lille valpen deres på 12 uker. Lille Klatremus ! Ja , det er jo småguttene som har funnet navn til valpen vet du.

Lille Klatremus  er en Bedlington terrier valp , søt som bare det !

 I morges fikk jeg telefon fra datteren min . Hun hulket og gråt så fælt at jeg nesten ikke skjønte hva hun sa. Jeg ble kjemperedd ! Heldigvis , får man si da , så var det bare den NYE bilen , uten mennesker inni , som hadde trillet ned en bakke i hagen og stoppet BANG i et tre ! På vei bort til dem , for å kjøre de i barnehage og på jobb , så tenkte jeg at jeg måtte slå meg selv i fjeset for å ikke le da jeg kom frem. Uff jeg er sånn desverre , at jeg kan finne på å le noe vannvittig , når det egentlig er litt trist og leit.

Det gikk bra da , men lille Jonathan var veldig bedrøvet og lei seg for den nye fine bilen. Mommo , bilen henger fast i et tre ! Sa vesle Isak på to år.


Nå har jeg endelig kommet hjem igjen , etter at jeg har deltatt i bilberging med Falken mannen i bare pysj. Nå skal jeg ta meg en stor kopp te og kikke inn til dere. God mandag !

13 kommentarer:

 1. Huff...det er jo trist, men jeg skjønner det der med å le i tide og utide. Har måttet klype meg selv hardt noen ganger ( ikke at det har hjulpet-så det med ansiktet var kanskje en bedre ide hi hi). Ei venninne av meg hadde besøk på gården og da damen parkerte bilen så glemte hun brekket. Bilen trillet baklengs ned i hagen og rett i flaggstanga. Det "komiske" var at om ikke flaggstanga hadde vært der så hadde bilen fortsatt nedover og rett i den store dammen. Det var ikke spor etter den heller, så da hadde de vel klødd seg godt i hodet da de kom ut ;-)! Klatremus var bare kjempenydelig, navnet er jo herlig og et annerledes hundenavn. Gjenstår å se om han lever opp til navnet sitt, skjønningen :-). Fin uke til deg, klem Pam

  SvarSlett
 2. Jag säger som så många gånger, det kunde varit värre. Tur i oturen att ingen människa blev skadad! Förstår att du har svårt för att le, ganska komiskt när man tänker efter. Hoppas allt ordnar sig. Vilken söt liten blomma du visar! Lille Klatremus är ju bara så söööt, skulle vilja klappa honom! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Det er jo en morsom historie. Eller blir det senere for datteren din! Så koselige bilder av barn og hund. Jeg skulle også kost meg med barnebarn i helgen, men så ble det sykdom med feber etc. på hele familien, så jeg må vente noen dager! Søte, vårlige blomster...
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 4. Uff da... Så bra det endte godt da. Og du? Det der med latter er bare forsvarsmekanisme...:-) Det hjelper der og da selv om det kanskje ikke burde vært der. For et fantastisk navn på hunden da, kjempesøt er han også! Ha en fin dag! Kram kram

  SvarSlett
 5. Hej vännen,

  Skönt ändå att ingen människa blev skadad. Tråkigt med den nya bilen, men som tur är är det ju bara materiellt.

  Valpen är sååå söt, och katterna också som ligger så fint där tillsammans <3

  Stekpannebrödet ja, när jag blir frisk skall jag baka och visa er :))

  Kram
  Mia

  SvarSlett
 6. Hei på deg;)
  Uff da stakkars det var jo veldig leit!
  Men kan se litt humor i det, bilen henger i ett tre;)
  Så bra at du kunne hjelpe til med bilbergingen da;)
  Tusen takk for kjempe koselige kommentarer hos meg;)
  Skulle absolutt ha blogget mer men tiden strekker rett og slett ikke til, men det blir nok lettere etter hvert som hun vokser til, er jo bare 3 uker gammel;)
  Klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 7. EL PERRITO Y LOS GATOS!!!!!!!!!!
  DIVINOS.
  SALUDITOS

  SvarSlett
 8. Vilken dramatik i trädgården ! Men nu kom ju ingen människa till skada och då var det ju lugnt.. Men tråkigt för bilen och trädet....Förstår att barnen tyckte att det var ett uppskakande äventyr !
  - Vilken sötnos till valp ♥ Och era katter är också såå fina !
  Ha det gott och sköt om dej !
  Kram Anneli

  SvarSlett
 9. Huffda, kjedelig med bilen til datteren din. Ble det mye skader? Godt det ikke var folk i den, ja. Det kunne gått ille.

  Fine katter, hund og barnebarn. :) Den lille valpen er så søt. :)

  SvarSlett
 10. Skönt att ingen skadade sig. Och skönt att du kunde hålla dig för att le, någon annan kunde ha lappat till dig i fejset...! Jag förstår att Jonathan var upprörd då bilen hängde trädet!
  När någon slår i tårna har jag svårt för att hålla mig för skratt, jag måste vända bort ansiktet men det syns ofta på axlarna att jag skrattar, inte populärt.

  Mysigt med barnbarn på besök och vilken söt hundvalp de har. Den ser nästan overklig ut, som en leksakshund.

  Avundsjuk är helt ok, det kan ibland vara snudd på smickrande. Missunnsam däremot, sådana människor ska vi akta oss för.

  Kramar till dig och ha en fin första majdag!
  Cia

  SvarSlett
 11. De ler vel selv også til slutt, når historien er kommet tilstrekkelig på avstand. Det gikk jo bra med alle andre enn bilen! (",)
  (Klatremus var et ganske oppfinnsomt hundenavn, forresten...)

  SvarSlett
 12. Hola! Llego hasta tu sitio por intermedio del blog de ETT RÖTT MONOGRAM, precioso lugar, si me permites me quedo para seguirte.
  Te dejo un fuerte abrazo desde Uruguay!
  http://perfumederosas-cristina.blogspot.com/

  SvarSlett
 13. Oj oj vilken tur att ingen blev skadad.
  Önskar dig en härlig start på sköna maj,
  kram
  AC

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !