Totalt antall sidevisninger

søndag 24. mars 2013

Palmesøndag .En liten påske velkomst hilsen i lille gangen .

I lille gangen har vi ingen varme på , så der holder blomstene seg lenge , og koselig er det også med litt påskeblomster der ute, synes jeg.

Bildene ble visst litt i hulter og bulter , men hva gjør vel det... Her ser du , som den superduper gode husmor jeg er , så er salaten til middagen allerede i boks. Må jo skryte av meg selv , når ingen andre gjør det ?!!

De gammle Norges glassene har virkelig fått kjørt seg her i huset , de brukes til alt mulig rart. Synes de er koselige jeg. Nå er det ut i solen igjen. I dag er det bare blå himmel , sterk , klar sol , masse snø og deilig stillhet ... åhh det er så deilig på landet ! Fin Palmesøndag til deg !

3 kommentarer:

 1. Vackra påskliljor du visar, och vad bra för blommorna med ett rum som inte är så varmt. Här försvinner solen alltmer bakom molnen, tyvärr för den värmer och smälter bort all snö fortare. Vi har gått över åkrarna idag, bonden har plogat en väg till byn, här är så mycket snö så vi kan inte gå genom skogen nu. Det är så roligt för Julie att få springa lös. Ha en fin Palmsöndag du också!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. hei,
  så koselig. ja du er en flink husmor ;-) trenger litt ros iblant.
  GODE ORD ER SOM HONNING FOR SJELEN..
  vet du, jeg så noen som tok 150 kr for et stort Norgesglass på facebook, skulle selge.... er glad jeg slipper kjøpe. har flere stående i kjelleren... små medium large og x-large.
  rik jeg...
  he he
  fin påske til deg.
  jeg nyter dagen og er takknemlig for Påskens budskap.
  klem TOVE

  SvarSlett
 3. Här har vi också haft sol hela helgen !- Dessutom har det varit plusgrader, så att det har droppat från taken!
  - Underbart vackra påskliljor som även dom lyser upp !
  Ha det gott du också !
  Kram Anneli ♥

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !