Totalt antall sidevisninger

lørdag 2. mars 2013

Lørdagsmoro !

Ja dette blir nok den eneste utskeielsen denne lørdagen , tenker jeg.Dette gammle , nydelige serviset kom jeg over i dag i en gjenbruks butikk . Jeg er jo blakk som en kirkerotte , men det sto en ved siden av meg som spanderte . Gjett hvem det var ??

Han som spanderte er vil jeg si , litt gjerrig . Men når han spurte om jeg ønsket meg det veeeldig , og jeg svarte jaaa med en ynkelig stemme ... så bladde han opp . Hehehee. Kvinnelist , kalles det !Huff !

Det er jo spesiellt fint da ! Så søte blomster !

Skikkelige saker vet du ! Nå blir det av sted å handle litt mat . Noe spennende , godt , nytt , ikke for dyrt og greit å lage i en viss fart . Lar det seg gjøre tro ? God lørdag til deg , kos deg !

7 kommentarer:

 1. Skikkelig fint servise! Helt nydelig! Så bra han spanderte, er jo lørdag... Blakk som en kirkerotte? Er ikke lønnen nettopp kommet inn på kontoen da? Allerede borte vekk?;-) Vet hvordan DET er... Dessverre har jeg ingen riking til mann som du har, heller det motsatte. Ha en riktig så fin kveld. Her blir det drink hvert øyeblikk...mmm...

  SvarSlett
 2. Såå fint! Jeg har noen få tallerker av samme serviset, heldiggrisen :-) koker kyllingsuppe til middag, har laget kraft til flere omganger så billig blir det....men åh så langdradd når man er sulten :-) Pam

  SvarSlett
 3. Så snäll din medföljare var som tog fram sin pengabörs! Var det din man månne? Porslinet är ju så fint med blommorna på. Kopparna så fina. Ha en fin lördagskväll! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 4. Vi kan konsten, kvinnlig list du vet. Jag har ingen nära med plånbok, men å andra sidan är det inte heller någon som klagar om det blir soppa en vecka.
  Den där återvinningsbutiken låter mycket intressant och porslinet är så fint med de små blommorna, vilket fynd alltså! Jag gillar kopparna med två öron, är det kanske soppskålar?
  Tack för din hälsning! Ja, det kanske ligger i tiden att gifta sig på egen hand. Nu var det över 100 personer på deras bröllop, men ingen svärmor! Min dotter tröstade mig och sa att de kanske gör om vigseln en gång till i Sverige, som en liten tröst, men jag tror inte det blir av. En fest ska det bli i alla fall!

  Ha en bra start på veckan!
  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 5. Slitan!!!!
  Helt nydelig;)
  Så heldig du var da, hihi;)
  Fine dagen til deg vennen!
  Klem Silje Marie;)

  SvarSlett
 6. Va vackert porslin! Skriv gärna ett gästinlägg om dessa i vår blogg och få besökare från oss. :-)

  SvarSlett
 7. Oisann, der var du heldig, både med han som sto ved siden av deg og det nydelige service ! AnneKa

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !