Totalt antall sidevisninger

søndag 10. mars 2013

Et lyspunkt i tilværelsen !

Det MÅ være alderen , tror jeg . Sånne lamper likte jeg jo aldri før ?! Og for ikke å snakke om i ungdommen  , da var prismekroner det styggeste og kjedeligste jeg visste om. NÅ er de bare så vakkre ! Aller helst så vil jeg ha en prismekrone i hvert rom . Jaaa , etter hvert da...

Denne prismekronen henger inne i spisestuen . Den lyser fint opp med sine åtte krystall lyspærer .

Denne lille prismekronen fikk jeg kjøpt i gjenbruksbutikken til Arne.  Det var ikke så lett å få fine bilder nå i mørket , men jeg kunne jo ikke vente til i morgen heller ?!! Du vet du hva eller ???? Jeg fikk en kommentar på bloggen min for en uke siden , angående porselenet mitt , vet du. Kommentaren var fra Stilrent  hem og de lurte på om jeg ville skrive et lite innlegg hos dem om porselenet. HÆÆÆ ... er ikke det kult eller ??!!!! Ojj jeg ble kjempeglad ! HER er en link til siden deres !  Der er det mye fint ! Gå inn å se du også !

5 kommentarer:

  1. Håller med dej om att kristallkronor är jättefina! Vet inte vad jag tyckte när jag var ung. Men nu är vi på jakt efter en till vårt sovrum. Va kul att de vill att du ska skriva om ditt porslin! Måste titta in där! Ha en fin söndagskväll! Kram/Finas mammis

    SvarSlett
  2. Gratulerer med oppdraget, det var stilig!
    Når det gjelder lampene er det nok kanskje en kombinasjon av alder + mote, jeg erfarer det samme. (",)

    SvarSlett
  3. Kristallkronor är underbara...vi har en gammal i köket som tillhört mannens farfar!
    Ha det gott
    C

    SvarSlett
  4. Underbart vackra lampor och jag kan känna igen mig i det där med att smaken förändras med åren och i kombination med "trender". Det finns möbler, färger och kläder jag aldrig skulle ens titta åt i ungdomen men som jag nu älskar. Jag gillar att både smak och livet förändras. Spännande!

    Och vad spännande med att skriva ett inlägg om ditt porslin. Härligt! Stort lycka till! :)

    Ha en strålande måndag!

    Kram Lotta

    SvarSlett
  5. Kul att du blev tillfrågad och så duktig du är att skriva, jag har kikat in förstås!
    Och du vet säker min last, jag har ju fler än en prismakrona...men va! Tror du att det är åldern?! Är det därför du köper till Arne? Jag önskar jag också kunde köpa till någon, hm.
    Dina prismakronor är så fina och visst ger de ett fint sken, den i matsalen ser verklig läcker ut!

    Kramar
    Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !