Totalt antall sidevisninger

søndag 6. januar 2013

Nå skjer DET med bloggen min også nå.

Jeg leste på en blogg her for to dager siden at vedkommende ikke fikk lastet inn bilder på bloggen sin , fordi hele last inn bilde boksen var borte . Ja det MÅTTE jo selvsagt skje med min blogg også ! Jeg må da gå inn på Piasava nettalbum og laste inn nytt bilde der og trykke på html-kode og deretter på skriv, så kommer bildet frem. Dette blir jo litt tungvint da , kan du trygt si.
I det fine været i dag har jeg vært ute å funnet noen kvister til å dyrke frem. Det blir som en ny start for meg hvert år etter jul. Vekk med det gammle dritet og inn med noe nytt og friskt !Sånn føles det ! Nytt og friskt blir det vel forhåpentligvis over meg også , når jeg får optiker til å fikse lesebrillestangen , tannlegen til å fikse den vonde tannen , treningen starter i morgen og et mindre hyggelig møte blir unnagjort i løpet av uken.  Da tenker jeg det blir bra. Ønsker deg en god kveld og en fin start på den nye uken !

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag kunde inte heller lägga in bilder. Läs i min blogg hur jag löste problemet.

  God fortsättning på nya året!
  Kram
  Monika

  SvarSlett
 2. Vi har haft grått och tråkigt väder här idag, blev bara en liten kort promenad med hunden. Jag blir också sugen på att plocka in lite kvistar! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Jeg har også problemer med å laste opp bilder, men bruker også HTML-kode. Da går det helt greit. Håper det blir i orden igjen snart. Mye rart som har skjedd med blogger i vinter.

  Ønsker deg en fin søndagskveld. Klem

  SvarSlett
 4. Ja eller bruke en annen nettleser , det er lettest.

  SvarSlett
 5. Oj, det var mycket som ska fixas i veckan, värst tycker jag det låter med tandläkarbesöket eller kanske är värken värre. Och sen; mindre hyggelig möte. det låter oroväckande!

  Jag tänker på dig vännen och önskar allt går bra!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 6. Hei på deg!
  Alt vel med deg?
  Jeg har nettopp opplevd det samme, utrolig frustrerende, har jo ikke brukt opp all "gratis" plassen heller.
  Håper det ordner seg, er ikke sånn kjempe teknisk av meg;)
  Klemmer;)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !