Totalt antall sidevisninger

søndag 20. januar 2013

DU ... NÅ ER DET ØYEBLIKKELIG VÅR !

Ja det må det være for maken til tull og tøys som jeg så nede i fjøset i  dag altså !!! Gåsungene som jo kan bli fem og tyve år , de skal da altså bl kjønnsmodne denne våren her.  Det er tydeligvis nå , for hannen var helt på styr !! ( som menn pleier å være) Det så ikke ut som noen koselig kurtisering akkurat , som jeg trodde det kom til å bli , neeeida han sto oppå ryggen hennes med de kjempedigre bena sine og hun skrek og prøvde å komme seg unna. Huff , huff , huff ! MEN da er det vår da du !?!! ;)

Åhh søndag er en fiiin og deilig dag synes jeg ! Stille og fredelig , middagen i ovnen , far ligger og snorker , jeg har tatt en sterk smertestillende tablett (måtte på legevakten i går kveld , ja åpent opp til bihulene og ja første gangen jeg går på TO  penecillin kurer samtdig) jo også favoritt avsen min da , Jarlsberg avisen  med kryssord . Verdens koseligste lille avis , som bare kommer ut tre ganger i uken . Det skjer jo ikke så mye her på landet så du kan tenke deg , hver minste ting står . Den stakkaren som fyllte bensin uten å betale , litt fyllekjøring og strøing av gater og fortau. Koselig avis synes jeg. Har du det koselig i dag da ?! God søndag til deg !

4 kommentarer:

 1. Stackars dej med sådan värk, jag trodde att du fått det i bihålorna, det kan bli kommunikation mellan tanden för den ligger så nära. Skönt att du har fått penicillin, nu måste det väl bli bättre! Härligt att gässen känner att våren är på gång!
  Jag gjorde en blåbärspaj till efterrätt i dag på blåbär som jag plockat här i skogen! Nu eldar jag i två kakelugnar för att hålla värmen här inne, -4 just nu! Ute!!! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Høres ikke bra ut med smerter, smerter og mer smerter. Håper det virker med medisinen!!

  Og JA det er snart VÅR!! Juhuu! (selv om det var et nokså brutalt vårtegn du hadde sett. :-D )

  Ha en strålende søndag.

  SvarSlett
 3. Ja, vårfølelsene er i full sving her også...hihi;-) Så kjedelig med antibiotikakurER! Håper du kommer deg snart da. Kramis

  SvarSlett
 4. Ser man bort fra tannverk, som ikke hører hjemme noen dag, så er din beskrivelse av søndagen helt perfekt. Det er en fin dag, det har jeg også konstatert til kjæresten i dag. (",) Vi har vært ute en tur, sittet i sofaen med lesestoff, laga god middag og hatt langsom tid hele dagen. Herrrlig!

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !