Totalt antall sidevisninger

lørdag 15. desember 2012

Hvite faen er på besøk ...

er det noen som sier ! vet ikke akkurat om jeg vil dra det så langt , men hvitt kan man i alle fall trygt si at det er . Sånn så det ut da vi sto opp i dag , det snødde bortover! Snøfokk ... sier vel de nordapå !

Det er nydelig på landet når det er vinter og snø !
Bare forkjølelsen og feberen har gitt seg , så skal vi ut å gå på ski. Det gjør godt selv for vonde armer . Nå kunne jeg jo vist dere skiene mine , de er helt utrolige ! De gamle treskiene mine er fra julen da jeg gikk i 6. klasse på barneskolen og går like fint på jord og stein som snø og is !! Jeg vil ikke ha nye ski , for jeg er så glad i dem. Fiiin lørdag til deg !

4 kommentarer:

 1. Det var bra skidor det som har hängt med så länge och då blir jag förstås nyfiken vad du har för slags valla! Tjära kanske?
  Jag skaffade mig skidor förra året och ni i vinter fick jag tag på gamla stavar också, jag ska ut på tur så snart jag har jullov.
  Här är det än så länge inge risk för jord och sten, snön vräker ner!

  Såg din fina lilla eucalyptus krans, jag brukar duscha på lite vatten och tycker det luktar lite mer då.

  Önskar dig en fin kväll och hoppas du kryar på dig!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 2. Fantastiskt med dina gamla skidor, att dom finns kvar och inte är brutna. Jag ärvde min svågers gamla träskidor men dom körde någon av mina barn sönder.
  Kram från Finas mammis

  SvarSlett
 3. Hi, hi valla är det du har under skidorna så att det ska gå bättre att åka! Förr vet jag att de hade tjära som grund och sedan annat beroende på hur snön är (valla för jord och sten finns det?).
  Jag har fnissat fler än en gång när språket inte är helt lika. Ha de bra min roliga (:svenska) bloggvän!

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 4. Nydelig med snø så lenge man ikke må ut med bil, sier nå jeg. Og når man får hagen ferdig måket av naboen så kan det jo ikke være bedre.
  Klem Madelen

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !