Totalt antall sidevisninger

lørdag 10. november 2012

Lørdags kveld midt i november og her blomstrer det som bare det på trappen !

Rare greier for vi har jo hatt både snø og kulde . Deilig synes jeg at det bare er regn som ØSER ned !Det er jo koselig med litt snø da , men så upraktisk ! Her er det tidlig lørdags kveld med fyr i ovnen , tente lys og snart en FANTASTISK middag i magen og noe rødt i glasset. ( Nei det er ikke saft Nina .) Så blir det vel fjernsyn , som vi sa i gamle dager.Eller skulle vi heller praiet en sjåfør og reist til Holmestrand for å danse , drikke og være litt uansvarlige ... for en gangs skyld ! En gang i blandt er det så deilig å bare være Sidsel og slippe bekymringer , plikter og ansvar . Bare ha det litt moro ! Hmm dette hørtes nesten fælt ut , det må være mitt tidligere singel liv som sitter igjen i lilletoa , tror jeg hehe.  Neei det blir vel som vanlig , tenker jeg. Jeg ønsker deg en god kveld og kos deg masse !
 

4 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar Sidsel, ja det har varit omänskligt mycket jobb och det fortsätter två veckor till, Jag arbetar som lärare och ska skriva mer än 200 omdömen där varje tar ca 15-20 minuter, suck. Därför blir det glest mellan inläggen.
    Ikväll var jag bjudet att följa med till en travbana, en helt ny värld för mig. Jag trivdes ändå bäst i stallet bland hästarna.
    Hur går det med försälningen? Är det klart med vart ni ska flytta?

    Önskar dig en fortsatt fin helg, med blommor på trappan!

    Kramar
    Cia

    SvarSlett
  2. Det blir ofta som vanligt, men visst skulle en utekväll vara toppenroligt. Det är tåliga blommor du har, kanske blommar dom ända in i dec!
    Ha en mysig söndag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett
  3. Neej, nu måste jag ha ett svar på vad nyskjerrig betyder, har funderat ett dygn snart!

    Ha de gott!
    Cia

    SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !