Totalt antall sidevisninger

onsdag 24. oktober 2012

Jeg skrev i går at jeg skulle vise dere gaven til Jan. Her er den !

Denne lille tassen løp i gaten i går blandt bilhjulene.Skrekk og gru , tenkte jeg . Jeg stoppet å snakket med mannen som eide den og joda den fikk bare løpe rundt i trafikken og den kunne ikke bo inne. Vil du ha`n ? Spurte mannen.

Ja , hørte jeg meg selv si.På veien hjem fant jeg ut at det var jo en fin gave til Jan på dagen vår.
En katt ??? sa Jan og hørtes tvilende ut i stemmen . Jeg fortalte historien og innen kvelden lå Jan på gulvet og koste med den lille og sa ; Er det far`s lille nye katt ?! Jaja på en gård må det være noen katter og fire passer bra.
/

6 kommentarer:

 1. Så søt den var! Bra den ble reddet og kom til et godt hjem da :)

  SvarSlett
 2. God morgon Sidsel!
  Du och din man har ett hjärta av guld, och så söt kattungen är! Tack och lov att ni tog hand om den, nu får den ett bra liv och ett tryggt hem.
  Bästa presenten till din man!

  Grattis till era två år tillsammans!

  Kramar till er
  Cia

  SvarSlett
 3. Kjempesøt.
  Så flott at dere tok den inn.

  For noen år siden forsvant den ene katten vår. Vi leitet etter den overalt. På et kattepensjonat like i nærheten hadde de fått inn en katt som kunne være vår. Så vi raste avgårde for å finne katten vår. Dessverre så var det ikke vår katt. Men det var flere andre som trengte nye hjem, så vi ente opp med en katt likevel. Og siden det var like i nærheten av gubben sin bursdag, så fikk han den i bursdagspresang.

  SvarSlett
 4. En pus var en fantastisk gave til prinsen din! Det hadde jeg ALDRI gjettet!!! Men hva skal pusekatten hete?:-) Ha en fin kveld! Kramis

  SvarSlett
 5. Vilken mysig historia och vilken söt liten kisse. Han får det säkert bra hos er! Kram från Finas mammis

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !