Totalt antall sidevisninger

søndag 14. oktober 2012

I vårt NYE liv Jan så skal vi BARE ha sånne gammeldagse håndkler og kluter , sa jeg . HVA ER DET DU SIER NÅÅÅ ??! svarte Jan.

Det var ikke et populært forslag nei ...hmm skjønner ikke det , hehe. Da må det nok bli sånn da ...masse ,masse gammeldagse strikkede kluter og håndkler !  De  to traktene som henger ved siden av ,synes jeg er ganske søte. Den emaljerte er fra loppemarked og den andre rustne ... kan jeg nok ikke si hvor kommer fra. Jeg skjemmes ! Ønsker deg en GOD SØNDAG !

8 kommentarer:

 1. Sååå koselig!

  Ha en fantastisk fin søndag!

  SvarSlett
 2. KOSELIG JA....
  HJEMMELAGDE BENKEKLUTER HAR JEG OG...
  FIN KVELD TIL DEG ;-))
  KLEM TOVE

  SvarSlett
 3. KOSELIG JA....
  HJEMMELAGDE BENKEKLUTER HAR JEG OG...
  FIN KVELD TIL DEG ;-))
  KLEM TOVE

  SvarSlett
 4. Jag tror du hittat den under något hus! Vi i bloggvärlden gillar rost och blir alltid glada över fynd som andra inte alltid uppskattar. Härliga trattar tycker jag!
  De stickade, är det som disktrasor eller grytlappar? Norska är så härligt och oftast kan jag gissa mig till vad det betyder men kluter..?

  Kramar och önskan om en fin kväll!
  Cia

  SvarSlett
 5. Hmm tror nok jeg vet hvor du har funnet den rustne greia der;) , hvis ikke du har vært på hytta hos mamma og pappa da? :)

  SvarSlett
 6. Haha Gry , nei du jeg har ikke tigget til meg noe hos mamma og pappa , fra hytta. Godt forsøk , men nei du gjetter det aldri. Du vil rett og slett ikke tro at selv jeg kan bli så...hmm. Klem

  SvarSlett
 7. Så fint den kluten var :) Og så flotte fliser!

  Har bare vært høstferie her ja, har så mye å blogge om enda, at det blir nok ikke stille fra denne kanten nei :)

  SvarSlett
 8. Strikkede kluter og håndklaer er jo sååå fint! Si det til ham, din Jan...:-) Superfine trakter du har funnet også. Tusen takk for dine fine kommentarer på min blogg, blir så glad hver gang. Riktig fin måndag til dere alle. Kramis P.

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !