Plutselig kom jeg på det igjen ,at jeg skulle prøve å lage granskuddsirup, i fjor var jeg nemlig for sent ute på året . Så da plukket jeg små granskudd , dekket det med vann i en kjele... |
Og lot det stå å småputre i omtrent en halv time. |
Så silte jeg av saften , rørte oppi sukker ...( Ser ufyselig ut nå , ikke sant , men bare vent !) |
Og rørte av og til , og putre , putre... |
Og rørte litt igjen , helt til væsken blir omtrent en tredjedel av hva den var til å begynne med . Sjekk fargenpå skummet nå da !!! |
Og helte sirupen over på rene glass. |
Åh, det håller jag oxå på med, fast utan kokning. Mina kärl står i soliga fönster under en månads tid. Jag har aldrig gjort detta förr så jag hoppas att även detta sätt ger ett bra resultat. Håll tummarna, kram
SvarSlettMen oj, så intressant! Ren magi! Har aldrig hört talas om granskottsirap tidigare. Säkert nyttigt trots sockret!
SvarSlettHa en fin fredag och helg!
Kramar från Eva-Mari
Jag har heller aldrig hört talas om granskottssirap, men jag visste att de var ätbara. Det är ju nu som de är som allra vackrast!
SvarSlettHa en fin gelg!
Kram/Finas mammis
Roligt att du vill hänga på 5:2 dieten, Sidsel ! Det går bra hittills för mig:)
SvarSlettGlad Pingst!
Kramar från Eva-Mari
Det heter ju 5:2 men man kan säkert prova sin egen diet... 6:1 kanske? Allt är säkert bra om det passar!
SlettKram igen:)
Det måste jag pröva! Jag har haft socker varvat med skott som stått i glasburk men aldrig kokat sirap, tack för idén. Säkert en massa C-vitamin!
SvarSlettKramar /Cia
Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
SvarSlett