Enig...høsten er fin..om sommeren hadde vært knall først..og om vinteren hadde vært litt kortere..tjhiii , skiftene årstider har sin sjarm...hver årstid..bare ønsket meg at noen var lengre og andre kortere.:)
Vispa ägg och socker så att det blir riktigt skummigt.
Häll i...
2 3/4 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 1/2 dl flytande margarin 1 1/2 dl vatten ca. 1 dl hela mandlar
*Vispa ihop allt. *Häll smeten i en bröad och smord pajform (då blir den plattare för att passa som tårta) och grädda ca 20 - 25 min på nedersta falsen.
När den svalnat så lägger man över lite vispad grädde och krossade mandlar.:-)
Ja, jag håller med dig om sommaren och hösten. Härligt med fickorna fulla! Du ser ut att ha ett stort päronträd, jag måste försöka få tag i en härdig sort att plantera, paj låter gott men jag tror aldrig jag ätit någon med päron.
fine bilder.:))
SvarSlettEnig...høsten er fin..om sommeren hadde vært knall først..og om vinteren hadde vært litt kortere..tjhiii , skiftene årstider har sin sjarm...hver årstid..bare ønsket meg at noen var lengre og andre kortere.:)
Ha en kos kveld.:))
Så fina bilder.
SvarSlettJa, så här gjorde jag kakan...
Sätt ugnen på 175-200 grader.
3 ägg
1 dl socker
Vispa ägg och socker så att det blir riktigt skummigt.
Häll i...
2 3/4 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1/2 dl flytande margarin
1 1/2 dl vatten
ca. 1 dl hela mandlar
*Vispa ihop allt.
*Häll smeten i en bröad och smord pajform (då blir den plattare för att passa som tårta) och grädda ca 20 - 25 min på nedersta falsen.
När den svalnat så lägger man över lite vispad grädde och krossade mandlar.:-)
Kram Stina
Jag glömde ju...
SvarSlett2 tsk kaffepulver i vattnet. :-)
Kram
Ja, jag håller med dig om sommaren och hösten.
SvarSlettHärligt med fickorna fulla!
Du ser ut att ha ett stort päronträd, jag måste försöka få tag i en härdig sort att plantera, paj låter gott men jag tror aldrig jag ätit någon med päron.
Önskar dig en fin helg!
Kramar
Cia
Helg-kram till dig!
SvarSlett