Totalt antall sidevisninger

tirsdag 2. desember 2014

Litt nytt .

Mamma og pappa hadde med seg Svibler til oss her om dagen , det er kjempe koselig å få! De er vakkre hele veien, helt fra løk til blomst !


To av Sviblene satt jeg i dette fine fatet jeg fikk av datteren min for noen år siden . Jeg synes det ser fint ut at de blir løftet litt opp i stue vinduet.

Vi var på julemarked i Holmestrand forrige lørdag og der fant jeg denne nye hyllen vår. Den øverste på veggen som er i gammeldags lys grønn farge , vet du . Den fikk en meget lett omgang med kluten og rett opp på veggen ! Mulig jeg maler den hvit , kanskje ikke .


De kjedelige filterposene satt jeg oppi en gammel serviett holder , tja ... litt bedre enn der de lå før i alle fall ... oppe på saltkaret .

Jeg er ikke helt fornøyd med tingene som står på hyllen , men inntil jeg finner det helt rette , så får det duge.
Her er det 0 grader og regn i dag , glatt som juling noen steder ! Ønsker deg en fin da ! Kanskje er det sol der du bor ?!

5 kommentarer:

 1. Förstår att sviblene måste vara hyacinter! jag håller med dej om att de är fina hela vägen från knopp till blomma! Jag har köpt tre redan och det kommer säkert att bli flera. Du har det så fint och mysigt i ditt kök, tänk vilken skillnad det blev!
  Här har vi faktiskt lite sol just nu och en plusgrad!
  Ha en fin dag, här ska vi åka och handla mat för minst en vecka!
  Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. For en nydelig hylle!
  Bare elsker den grønnfargen;)
  Så koselig hos deg, god førjulstid;)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Men åh, den hyllan är ju jättefin och färgen också, tycker jag. Jag känner igen det där med att känna i hela kroppen när det känns rätt, stilleben är viktiga ting för välmåendet. Vi i bloggvärlden vet vad det handlar om och förstår det!
  Och så fint fat du fått av dottern, den passar bra till hyancinter den!

  Önskar dig en fin dag!
  Kramar /Cia

  SvarSlett
 4. Jag tycker du ska behålla färgen på den söta hyllan. Ja, nu njuter vi av hyacinterna och ljusen. Den bästa tiden på vintern!

  Trevlig onsdag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvarSlett
 5. Det var en fin grön färg på hyllan så
  den kan du behålla. Och det är fint med
  hyacinter, och som du skriver, dom är
  fina i alla stadier.
  Kramar/AM

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !