Totalt antall sidevisninger

søndag 22. september 2013

GLEDER OG SORGER !

I dag har det vært både gleder og sorger her på gården . I morges satt Jan og jeg ute på verandaen med kaffekoppen . Da så vi at lille Knut hadde gått over veien og ned til naboen . Jeg ropte på Knut , som alltid kom løpende når vi ropte på han. Knuut , Knuuut , ropte jeg . I det samme han skulle gå over veien , kom det en bil. Vi hørte den fæle lyden da bilen traff lille Knut . Han døde momentant . Jan la han i en eske og begravde han . Jeg sto ved trappa å så på , litt på avstand. Hva er det han driver med nå , tenkte jeg . Han sto liksom borte ved hjørnet av sjulet og bare var der. Da så jeg det , han tok av seg brillene og tørket og tørket øynene . Mannen min sto å gråt og gråt over den lille katten vår. Da kjente jeg det så godt i hjertet , at ååå jeg er så glad i denne rare mannen min ! Jeg fikk så vondt av han .


Men så var det Alfred da . Han ble borte bare noen dager etter at vi flyttet til denne gården , for litt over to måneder siden.

Vi har lett og lett , ropt og ropt på han. Lånt kattefelle av Dyrebeskyttelsen . Alt uten at det hjalp noen ting . I kveld dro vi ut på leting etter han igjen , mest for å se i  grøftekantene . Jeg tenkte at nå er han nok død og ligger i en grøft.

Da så vi plutselig en rød katt langt borte på et jorde , som lignet Alfred. Ja etter en intens lokkemetode som tok sånn cirka TO timer , lykktes vi å få Alfred med oss hjem .Lang tid var gått og han var først litt vanskelig å komme innpå.


Se på han nå da ! Jeg tok 36 bilder av han når vi fikk han hjem , men han er så kjælen at han bare klenger seg inntil bena våre , så det var vanskelig å få tatt noe bilde av han. Jeg bare sier i fra ... den leggen der er i k k e min ;)

Det er så vondt når dyr dør eller blir borte , men så stor glede hvis man får de hjem igjen . Er ikke Alfred skjønn da du ??? Med dette ønsker jeg deg en god kveld !

7 kommentarer:

 1. Hei på deg;) Så trist å lese om lille Knut, er så fælt og trist når slikt skjer! Men så godt å høre at dere fant igjen Alfred da, så fantastisk;););) Håper det står bra til med deg ;) Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Fikk klump i halsen jeg nå. Stakkars lille Knut, men han hadde et veldig godt hjem hos dere. Er noe spesielt fint med en voksen mann som må tørke tårer pga et lite dyr. Han har et godt hjerte mannen din. Såå herlig at Alfred er kommet til rette! Nydelig pusekatt. Klemmer Pam

  SvarSlett
 3. så leit at dere mistet Knt :( utrolig trist når dyrene blir borte :( men så flott at dere fant igjen den andre lille krabaten :)

  SvarSlett
 4. Lille Knut kommer jag ihåg, så hemsk död han fick. Jag fick också tårar i ögonen när jag läste. Där kom han så glatt när du ropade på honom och så den stora bilen, pang! Men vilken tur att ni fick tillbaka Alfred, lite tröst i sorgen. Ha en fin måndag! Här skiner solen! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 5. Så trist med Knut :( Da gjør det godt å kunne gråte litt og minnes.
  Men så hyggelig at dere fant igjen Alfred :) En flott katt!

  SvarSlett
 6. Jag blev också ledsen över er lilla Knut...så gulligt av Jan att fälla några tårar. Han verkar vara en god man med stort hjärta!
  Så extra glada ni måste blivit när Alfred kom tillbaka! Han är en sån fin katt och vill nog ha mycket kärlek och uppmärksamhet nu när han är tillbaka.

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 7. Så trist å høre om katten Knut. Likevel var det godt at han døde momentant når det skulle skje.. :/
  Sorger og gleder går gjerne hånd i hånd, så da var det godt å høre at rødtoppen deres kom hjem igjen samtidig :)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !