Totalt antall sidevisninger

lørdag 8. juni 2013

SOMMER , SOL OG LØRDAG !

Lille Leopold , som ikke lenger heter Leopold  , men bare Kosungen ! Leopold var visst en fæl konge en gang i tiden , så da... ble det noe så orginalt som Kosungen ! Han lever opp til navnet sitt.

Han elsker kos og kjæl , men synes også at det er moro å prøve de små hornene sine ! Det er vel kanskje nesten den eneste måten sauene uttrykker seg på ... Så søt at !

Liker du smør ???  Ja det var visst en liten glipp fra barndommen det der , hehe. Smørblomstene er nydelige der de sprer seg rundt om kring.

Her i drivhuset går livet sin vante gang . Nyte det mens jeg kan ! Til neste år blir det hjemmelaget drivhus , og det skal bli sååå fint ! Ja vi får jo med oss fire og tyve vinduer med på flyttelasset , men hva gjør vel det ??? Jeg kan jo ikke bære de !! Har ikke Jan hatt muskler før , så får han det nå ! Hmm jaja...

Dumt å ta bilde av Syrinene med rødt hus i bakgrunnen , men kunne ikke la det være . Nydelige er de !Ja dette er en aldri så liten konkurranse ! Hva heter disse ??? Lappen til stauden jeg plantet for noen år siden er tatt av vinden. Ja... vet du ?

Min klare favoritt er Løyntnanthjerte ! Så skjønne de er ! Bare navnet i seg selv ... smask !

Så vakker !

Er detta Lavendel , Sidsel ???? Ja det var i alle fall . Masse har frosset i hjel for oss i løpet av vinteren .

I kveld tenner vi lyktene i tuntreet . Passe på å nyte sommeren i dag ! I morgen kan den være over... sa pessimisten !


En liten kosekrok med to pinnestoler ! Hihi...

Lille Beamor går her å koser seg , men er ikke heeeelt fornøyd med den nye frisyren . Litt hakkete , kan du si. Nei nå får jeg ut å hente litt hønebæsj , så jeg får gjødslet litt i drivhuset. Ønsker deg en deilig sommerlørdag !

6 kommentarer:

 1. Så söt och fin han är "Leopold" eller Kosungen. Underbara sommarbilder, ja vi har också fått några underbara dagar här. Nu måste vi tyvärr åka in till stan och handla mat, sen blir det nog att titta lite på prinsessbröllopet. Ha en fin helg, i morgon får vi regn! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Jasså, fint ver altså... ?
  Her regnar det og skodda ligg langt ned i fjella, men pytt..
  Den blå planta di er ei Akeleie trur eg.
  Nydelege både blomster og dyr hos deg.
  Nyt fineveret og sommaren !
  Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Jeg tror også det er ei akelei, har mange av den typen sjøl som min oldemor har planta i sin tid. Her sprer de seg villig.

  SvarSlett
 4. Skjønne lammet, så morro at han kom du, syntes det var så gøy slik som han dukket opp :-). Endel planter som har frosset ihjel her også, og hunden har tygget av toppen på bærbuskene. Har kjørt gjennom Setesdalen og drømt oss vekk med gårdstitting idag, mye vakkert. Synd det er så mange der oppe som sitter med flere tomme gårder og likevel ikke vil selge noen av dem. Vi har et lite småbruk, som sommerbolig...kanskje vi havner der en dag? Hvem vet...livet er en reise :-). Misunner deg de vinduene til drivhus gitt...ingenting er finere enn et drivhus av gamle vinduer! Pam :-)

  SvarSlett
 5. Hei på deg, igjen!
  Har en runde med gamle forsvunne lesere, som jeg savner den gjensidige kontakten med. Nå er det din tur, ;)

  Det er sent og det har vært en travel dag i en hektisk og ganske så belastende tid, så besøket blir ikke så langt denne gangen. Men inspirasjonene og trangen til å ta hjulene fatt å komme meg ut i områder av vårt vakre land, ble forsterket her. Vakre bilder fra vakre omgivelser serverer du her.
  Og tanker om at det gamle må tas vare på. Kommer innom igjen jeg, men nå må senga besøkes litt, så nye krefter til morgendagens "meritter" kan hentes inn.
  Jeg gratulerer så mye og ønsker lykke til med feiringen og ei god natt til dere. Det er vel bedre kanskje med ønsker om gode og velgjørende dager i en sommer på alle måter. Så jeg velger heller den avslutningen.

  Takk for serveringen for denne gangen. :)

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !