Totalt antall sidevisninger

mandag 1. april 2013

Påsken 2013.

Noen rolige og late dager på hytta har vi hatt. Stille og godt å være der også . Lite dyreliv er det der oppe , men et harespor rett ved hytteveggen så vi.

Lille Frida i luftige svev .


Jan blir antastet av hundene , hehe det har han bare godt av !

Gregor koser seg i stolen sin.

Og på sofaen...

For å få litt forandring , reiste vi en tur opp til hytta til broren min , på Gaustadtoppen. Waaaw...høyt opp !

Forandring fryder ! Ja absolutt vil jeg si , det blir liksom bare å gjenoppleve det samme alltid ved å dra på hytta vår.Her ser du bilde av hytta til broderen. Eller... en av dem.

Mamma og pappa var også der og her sitter de å slikker sol.

I år har det vært knallfint påskevær du ! Sol fra morgen til kveld.

Så har vi kommet hjem igjen og ... ja det er deilig ! Her ser du at jeg lager et par sitronkaker igjen. De ble kjempegode !
+
Lyst på en bit ? Kom da vel !

5 kommentarer:

 1. Ser ut som om ni haft en underbar påskhelg! Underbar omgivning men oj vad mycket snö! Här har vi också sol och kallt. Citronkakan ser god ut, jag tackar för inbjudan! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Vilka underbara bilder!!
  - Jag älskar att vara i fjällen, alla årstider ! - Det är så otroligt vackert där ♥ Och man mår så gott, ända in i själen.
  - Mmmm din citronkaka ser verkligen god ut !
  Ha det gott !
  Kram Anneli ♥

  SvarSlett
 3. Dere virker å ha hatt en knallfin påske, slikket masse sol. Herlig! Det har vi også. Vennen, vet ikke hva som skjedde når jeg skulle til å publisere inlegget mitt i sted, gjorde det fra iPhonen min på en Blogger-app jeg fant, da ble det helt plutselig den samme datoen som det forrige inlegget, de la seg liksom sammen... Nå har jeg endret det, lagt inn innlegget på nytt på pc og DA ble det 1. april. Men du er jo alltid så kjapp...:-) kommentaren din forsvant i cyberspace under tiden jeg i ren panikk holdt på med redigeringen. Beklager, men tusen takk for besøket, alltid like hyggelig. Ha en riktig så fin 2. påskedagskveld! Vi er kommet oss i hus igjen, litt trøtte etter fem dager med familien til samboeren min...svigermor og co...er det lov å si det eller er en slem da?;-))) Kram

  SvarSlett
 4. Herilge bilder, ja takk jeg kommer mmm synes jeg kjenner duften av kake helt til Bergen;)
  Fine aprilkvelden til deg vennen;)
  God klem!

  SvarSlett
 5. Men kära nån, inte undra på att halva Norge drar till fjälls! När jag sedan ser husen nedanför Gaustadttoppen förstår jag hur stort det är, helt otroligt.
  Hytta låter som ett litet skjul men din bror har verkligen utrymme för hela släkten, och de fina hundarna! Vilken plats på jorden!

  Mmm, hade gärna smakat på den kakan.

  Kramar
  Cia

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !