Totalt antall sidevisninger

tirsdag 5. februar 2013

OG ENNU ER DET VINTER .

Jaa det føles som at det er kjempelenge til vår ! Blått landskap er det i dag , vakkert det også ! Jo du , forresten så jeg utsprungne gåsunger her en dag , men selfølgelig lå jo kamera godt plassert hjemme . Joda det går mot vår , selv om det ikke ser helt sånn ut nå med all snø , is og litt kulde.

I dag har jeg besøk av denne lille godgutten her ! Hemy heter han og det er yngste sønnen min som eier han. Glemmer aldri den dagen for to år siden at Marcus og jeg dro ned på sørlandet for å hente valpen hans. Vi kom hjem med TO valper og jeg lurte fælt på hvordan jeg skulle greie å forklare det for Jan ...hmmm.

Jan er jo så snill vet du , men han vet hva han vil og kan bli fryyyyktelig sur ! Da vi kom hjem hit , skulle vi bare lufte de små valpene ... og vet du hva ? De bare beina av gårde nedover jordene i all snøen , de små nøstene.  Jan kom ut etter hvert og lurte på hva vi drev med ? Ehhh , jo den løper ned på jordet og vil ikke komme. Etter en stund ropte Jan . Vi gikk opp med den ene valpen som vi hadde fått tak i og DER sto Jan med den andre. Ååå hehe han så ut som et spørsmålstegn , da han skjønte at her var det to valper og at vi skulle ha den ene. DEN HUNDEN KOMMER OVERHOOOODET IKKE INN I HUSET HER !!!!! Ja det ble jo litt misstemmning da , kan du si !  Men ikke verre enn at neste morgen , etter en natt under hver vår dyne , skulle jeg på tidligvakt og da ville han ha valpen hjemme og passe på den.  Ting løser seg alltid , ikke sant ? Hemy og Bella er to flotte hunder og er utrolig kloke og gode hunder . Hemy er søt , synes du og det ??? Fin tirsdag til deg !

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig historia du berättar idag! Kan förstå att du inte kunde motstå den söta valpen och förstår samtidigt att Jan blev arg. Tur att han ändrade sig! Här målar gubben taket i köket! Ha en bra tisdag! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 2. Jo det är kämpigt att måla tak, men nästan alla tak i huset är BRUNA. Han har tagit in byggställningen så det går lite lättare. Jag bor två mil nordväst Västervik, Smålands ostkust.
  Det är en riktig sommarstad med mycket turister. Var bor du, jag blir också nyfiken! Kram/Finas mammis

  SvarSlett
 3. Herlig historie;)
  Men der ser man, det ordner seg alltid;)
  Så skjønne bilder av en nydelig hund!
  Herlig dag til deg vennen;)
  Klem Silje Marie;)

  SvarSlett
 4. Hemy och Bella, vilka fina syskon! Jag förstår att det blev båda två...!
  Jan blev nog mest arg för att han inte fick vara med om beslutet. Men nu har ni en fin familjemedlem, det syns verkligen att de båda är kloka och goa hundar! Är de border collie?

  Kramar
  Cia

  SvarSlett
 5. Det var ju skönt att det tillslut blev bra ! ;) Jättefina är de ! Jag väntar alldeles strax en Samojed & Sibirien Husky som är min dotters. Alltid kul !
  Vi har nollan & det snöar kraftigt.
  Må så gott !
  Kram Anki

  SvarSlett

Det er kjempe koselig hvis du har lyst til å skrive noen ord !